Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh Ikan

Kabeljauwfilets in pindasaus


Ingrediënten:

- 2 grote kabeljauwfilets
- 2 eetlepels asemwater
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel laos
- 3 eetlepels satehsaus
- citroensap
- 50 gr. santen, blok

Bereiding:

Spoel de kabeljauwfilets af. Dep ze droog en besprenkel ze met citroensap. Bestrooi ze licht met peper en zout en laat dit ca. een kwartier intrekken. Bak de vis aan beide zijden in hete olie bruin. Haal de vis dan uit de pan en houd hem warm. Doe de ketjap, pindasaus, asemwater en de laos in de achtergebleven olie. Roer het geheel goed door en giet twee kopjes heet water bij de saus. Voeg de santen toe en laat deze onder goed roeren oplossen. Laat de saus een paar min. door pruttelen. Leg dan de vis in de saus en laat deze gaar en warm worden.

Sateh Ikan