De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Ingrediënten:
- 300 gr. kabeljauwfilet
- 300 gr. gepelde garnalen
- 5 djeruk purut
- 5 groene rawits
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 2 eetlepels gula djawa
- 2 theelepels zout
- 500 gr. geraspte kokos
- 125 gr. dasar untuk ikan
- satehstokjes
Bereiding:
Verwijder van de filet eventuele graatjes. Snijd de djeruk purut en rawits zeer fijn. Maak de djeruk purut, rawits, peper, gula djawa en zout fijn in de vijzel. Pureer kabeljauwfilet en de garnalen in de keukenmachine. Meng de vis met alle ingredienten goed door elkaar. Maak een balletje van het vismengsel, kneed het om een satehstokje en rooster dit goudkleurig. Maak zo de rest van de sateh.
download
