De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Ingrediënten:
- 1 kg. tijgergarnalen
- 2 lomboks
- 2 tenen knoflook
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels djahe
- 3 eetlepels olie
- vers gemalen peper
Bereiding:
Snijd de lomboks in dunne ringen en pers de knoflook. Voeg alles bij elkaar in een grote kom, zorg er voor dat de garnalen goed in de marinade liggen. Schep alles meerdere malen goed door. Laat de garnalen voor 1 hele nacht marineren. Rijg de volgende dag de garnalen per 3 of 4 aan de, in water geweekte, stokjes en bak ze rustig op de barbecue tot ze gaar zijn.
download
