Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Ingrediënten:
- 500 gr. kip
- 500 gr. sperziebonen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- halve theelepel kunyit
- halve theelepel sereh
- 2 daun salam
- 100 gr. santen, blok
- 1 bouillonblok
Bereiding:
Was de boontjes en snijd ze schuin af. Smelt de santen in 2 dl. heet water. Kook het vlees met het bouillonblok in 5 dl. water. Haal dan het vlees eruit en doe alle ingrediënten in de santen, behalve de boontjes en laat het ca. 3 min. sudderen. Voeg dan de boontjes toe en laat op een laag vuur tot beetgaar verder sudderen.
Sayur Gule Buncis