Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sayur Tumis Bayam dan Jagung

Groentegerecht van spinazie en mais


Ingrediënten:

- 500 gr. verse spinazie
- 2 jonge maiskolven
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels laos
- 2 theelepels djahe
- halve theelepel marmite
- 2 eetlepels ketjap
- olie

Bereiding:

Was de spinazie, laat het uitlekken en snijd het in grove stukken. Snijd de maiskolven in schijfjes van ca. 1 cm., of gebruik een blikje mais. Snipper de ui en knoflook en maak dit samen met de laos en djahe fijn in de vijzel. Fruit deze pasta in een beetje olie tot het geurt. Voeg er, als de uien geel zijn, met een handvol tegelijk de spinazie aan toe en fruit deze even mee. Doe er de marmite en de maïs met het vocht bij. Maak de sayur af met de ketjap.

Sayur Tumis Bayam dan Jagung