Ontvang de nieuwste updates
De nieuwste recepten
Geen recept missen?
Su-un Goreng Babi
Gestoofde fricandeau met sperziebonen
Ingrediënten:
- 500 gr. fricandeau
- 75 gr. su-un
- 1 kleine prei
- 50 gr. champignons
- 100 gr. sperziebonen
- 2 middelgrote uien
- 4 tenen knoflook
- 3 eetlepels olie
- peper
- zout
- 2 eetlepels selderie
Bereiding:
Snijd het varkensvlees in smalle reepjes. Giet kokend water over de su-un en laat het 5 min. wellen, spoel het af onder koud stromend water en snijd de su-un in stukjes. Pel de uien en knoflook en snijd ze heel fijn. Was de prei en snijd hem in smalle ringen. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Haal van de sperziebonen de steeltjes af, was ze en snijd ze door midden.
Verhit de olie in een wok, bak het vlees rondom bruin en neem het uit de pan. Fruit de ui en knoflook goudbruin. Bak het vlees nog even mee. Schep de groenten en de uitgelekte su-un door het vlees, laat het gerecht even op het vuur bakken en laat het nog eens 5 tot 8 min. zachtjes stoven. Breng het op smaak met peper en zout en schep de selderie er door. Lekker met witte rijst.