Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Telor Berisi

Gevulde eieren met kokos


Ingrediënten:

- 4 eieren
- 6 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- sambal oelek
- 1 theelepel djahe
- 3 eetlepels geraspte kokos

Bereiding:

Kook de eieren hard, laat ze afkoelen en snijd ze in de lengte doormidden. Maak de sjalotten schoon en snipper ze fijn. Fruit ze in een eetlepel olie even aan en voeg dan de sambal, knoflook, djahe en kokos toe. Doe er 3 eetlepels warm water bij, zet het vuur laag en laat het mengsel onder goed roeren 5 min. pruttelen. Wip met een theelepel de dooiers uit de eieren, prak ze fijn en voeg ze toe aan de saus. Roer goed door totdat alles gemengd is. Vul de eiwithelften met het mengsel en dien de eieren warm of koud op.

Telor Berisi