Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Telor di Saus Nanas

Eieren met ananassaus


Ingrediënten:

- 4 hardgekookte eieren
- halve theelepel djahe
- 1 grote ui
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 teentje knoflook
- peper
- half blikje ananas
- zout
- 1 eetlepel azijn
- 4 tomaten
- 1 eetlepel maïzena
- olie

Bereiding:

Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn. Laat de ananas uitlekken en bewaar het sap. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Pel de eieren, snijd ze overdwars doormidden en leg ze op een platte schaal. Fruit in wat olie de knoflook en ui, bak de ui bruin en zet dan het vuur laag. Bind intussen de maïzena met het sap van de ananas en azijn en doe dit bij de ui. Doe er als laatste de ketjap, djahe‚ tomaat, stukjes ananas en wat zout bij. Roer het geheel goed door elkaar. Laat alles nog 10 min. doorsudderen en giet daarna over de eieren. Serveer bij witte rijst.

Telor di Saus Nanas