Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Telor Mengisi

Gevulde eieren met gehakt


Ingrediënten:

- 6 hardgekookte eieren
- stukje trassi
- 250 gr. gemengd gehakt
- zout
- 1 grote ui
- peper
- 1 theelepel djinten
- 1 knoflook
- 5 eetlepels selderie

Bereiding:

Snijd de eieren overlangs doormidden, verwijder het eigeel en leg dit apart. Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn. Fruit in 2 eetlepels olie de trassi, knoflook en de ui, tot de ui bruin is. Doe dan het gehakt en selderie erbij. Voeg de djinten, peper en zout naar smaak toe en laat het gehakt goed bruin worden. Laat het gehakt, als het goed bruin en gaar is, afkoelen. Meng het eigeel er goed door. Vul dan de halve eieren met het mengsel en leg ze op een platte schaal.

Telor Mengisi