Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Telor Petis Dua

Eieren in kruidige saus met garnalenpasta

Telor Petis Dua | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 6 eieren
- 50 ml. bouillon
- 2 rode lomboks
- 2 tenen knoflook
- 2 middelgrote uien
- 1 daun salam
- halve eetlepel petis
- halve theelepel laos
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Pel de uien en knoflook en snipper ze heel fijn. Was de lomboks en snijd ze in smalle ringen. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook, ui, lombok, laos en daun salam. Voeg de petis en de bouillon toe en laat de saus even aan de kook komen. Leg de eieren in de saus en laat ze 10 min. zachtjes stoven.

Telor Petis Dua