Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Andewi

Roerbak van andijvie met champignons en garnalen

Tumis Andewi | Indonesisch-Culinair.nl
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Caatje


Ingrediënten:

- 1 teentje knoflook
- 1 rode lombok
- 1 ui
- olie
- 1 daun salam
- stukje asem
- stukje trassi
- 1 theelepel gula djawa
- half bouillonblokje
- halve krop andijvie
- champignons
- garnalen

Bereiding:

Snijd de champignons in plakjes. Snijd de knoflook, lombok en ui fijn en fruit deze in een beetje olie. Giet er een scheutje water bij, voeg er de salam, asem, trassi, gula djawa en de bouillonblok aan toe. Was de andijvie, snijd het in repen en schep deze samen met de champignons en de garnalen door de kruidenmassa. Bak de groente half gaar.

Tumis Andewi