Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Sayur Campur

Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, paprika en tauge


Ingrediënten:

- 50 gr. Chinese kool
- 1 paksoi
- 50 gr. broccoli
- 50 gr. prei
- 50 gr. tauge
- rode paprika
- 1 rode lombok
- 5 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 3 eetlepels plantaardige olie
- 1 groentebouillontablet
- 1 eetlepel ketjap asin

Bereiding:

Snijd de Chinese kool en de paksoi in stukken van ca. 5 cm, verdeel de broccoli in roosjes en snijd de prei in dunne ringen. Was de tauge en verwijder de groene vliesjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel de sjalotjes en knoflook en snijd ze fijn. Verhit de olie in de wok, fruit de gesneden sjalot en de knoflook hierin goudbruin. Voeg het bouillontablet en de broccoliroosjes toe en roerbak ca. 2 min. Doe een beetje water, de Chinese kool, paksoi, prei, paprika, tauge en de lombok erbij. Roerbak deze nog eens ongeveer 5 min. en voeg daarna de ketjap asin toe.

Tumis Sayur Campur