Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Tahu Sayur

Gekookte tahu met tauge en peultjes


Ingrediënten:

- 150 gr. tahu
- 75 gr. tauge
- 75 gr. peultjes
- paar takjes selderie
- stukje prei
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels ketjap
- olie

Bereiding:

Droog de tahu met keukenpapier en snijd het in blokjes van 1 cm. Bak ze lichtbruin in ruim olie op hoog vuur, ca. 5 min. Haal ze uit de pan. Snijd de prei over de lengte doormidden en was het. Snipper de ui en pers de knoflook. Snipper de prei en selderie. Fruit de ui, knoflook en prei 2 min. in een beetje olie. Doe er een kopje water, de tahu en de peultjes bij. Laat het 5 min. zachtjes koken. Voeg er dan selderie, tauge, ketjap en zout naar smaak toe en kook nog eens 2 min.. Laat het gerecht afkoelen en minstens een half uur staan.

Tumis Tahu Sayur