Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Gangga

Gekruide grote garnalen aan een spies


Ingrediënten:

- 12 grote garnalen
- 2 eetlepels olie
- 2 dl. santen
- 200 gr. geraspte kokos
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje koriander
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- 1 theelepel maizena

Bereiding:

De santen en geraspte kokos in een kom roeren. De knoflook en koriander zeer fijn hakken, een gedeelte voor de garnalen terzijde leggen. De rest van de ingredienten in de santen doen. Dit alles goed roeren, peper en zout naar smaak erbij doen samen met de maizena. 3 garnalen aan een satehstokje rijgen en met olie, resterende knoflook en koriander insmeren. Dit alles op de grill doen voor enige min. tot de garnalen gaar zijn. De garnalen na het grillen nog een beetje zouten.

Udang Gangga