Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Ingrediënten:
- 12 grote garnalen
- 2 eetlepels olie
- 2 dl. santen
- 200 gr. geraspte kokos
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje koriander
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- 1 theelepel maizena
Bereiding:
De santen en geraspte kokos in een kom roeren. De knoflook en koriander zeer fijn hakken, een gedeelte voor de garnalen terzijde leggen. De rest van de ingredienten in de santen doen. Dit alles goed roeren, peper en zout naar smaak erbij doen samen met de maizena. 3 garnalen aan een satehstokje rijgen en met olie, resterende knoflook en koriander insmeren. Dit alles op de grill doen voor enige min. tot de garnalen gaar zijn. De garnalen na het grillen nog een beetje zouten.
Udang Gangga