Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Godok

Roerbak van garnalen, champignons en bleekselderij


Ingrediënten:

- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 100 gr. champignons
- 1 stengel selderij
- 1 lombok
- 3 eetlepels olie
- 250 gr. garnalen
- peper
- zout
- halve theelepel nootmuskaat
- 50 ml. kippenbouillon
- 200 gr. tauge

Bereiding:

Snijd de sjalotten, knoflook, champignons, selderij en lombok fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten, knoflook en lombok ca. 2 min. Voeg dan de champignons toe en bak nog 2 min. door. Voeg dan de garnalen, selderij, peper, zout, nootmuskaat en bouillon toe en laat alles nog 5 min. sudderen. Voeg dan de tauge toe en stoof het geheel ca. 2 min. Klaar om te serveren.

Udang Godok