Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Goreng Kering

Droog gebakken garnalen


IngrediŽnten:

- 100 gr. gekookte garnalen
- 1 eetlepel asemwater
- 100 gr. kokosmeel
- peper
- 2 uien
- 3 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook

Bereiding:

Snijd de uien en de knoflook fijn. Bak het kokosmeel in een pan met dikke bodem tot het geelbruin van kleur is. Bak de uien en de knoflook in de olie. Haal, als ze goudbruin zijn, de helft er uit. Voeg aan het restant de garnalen toe en het asemwater. Bak het geheel tot de massa droog is. Meng daarna het kokosmeel en de peper er doorheen. Bak dit geheel even kort door. Leg het garnalenmengsel op een schaal en bestrooi het met de apart gehouden uien en knoflook.

Udang Goreng Kering