Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Menggoreng Kelapa

Grote garnalen in een jasje van kokos

Udang Menggoreng Kelapa | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- grote garnalen
- 1 eiwit
- geraspte schil van 1 limoen
- 2 eetlepels gemalen kokos
- 1 theelepel Chinese 5-kruidenpoeder
- halve theelepel zout
- panko
- chilisaus
- olie

Bereiding:

Was de garnalen en dep ze droog met keukenpapier. Meng kokos, limoenrasp, panko, zout en 5-kruidenpoeder. Kluts het eiwit los. Doop de garnalen in het eiwit en rol ze door het kokosmengsel totdat ze helemaal bedekt zijn. Frituur de garnalen in de hete olie bruin en gaar in ca. 5 min. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze met chilisaus om in te dippen.

Udang Menggoreng Kelapa