Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos
Ingrediënten:
- grote garnalen
- 1 eiwit
- geraspte schil van 1 limoen
- 2 eetlepels gemalen kokos
- 1 theelepel Chinese 5-kruidenpoeder
- halve theelepel zout
- panko
- chilisaus
- olie
Bereiding:
Was de garnalen en dep ze droog met keukenpapier. Meng kokos, limoenrasp, panko, zout en 5-kruidenpoeder. Kluts het eiwit los. Doop de garnalen in het eiwit en rol ze door het kokosmengsel totdat ze helemaal bedekt zijn. Frituur de garnalen in de hete olie bruin en gaar in ca. 5 min. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze met chilisaus om in te dippen.
Udang Menggoreng Kelapa