Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Udang Nanas Tiga
Kruidige garnalen met ananas
Ingrediënten:
- 250 gr. garnalen
- 1 lombok
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel ketumbar
- halve theelepel djahe
- zout
- sap van een halve citroen
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel sesamolie
- 1 blikje ananas
- bieslook
Bereiding:
Snijd de lombok in de lengte doormidden en daarna in reepjes. Snipper de knoflook en bieslook fijn. Roer in een kom de lombok samen met knoflook, djahe, ketumbar, zout naar smaak, citroensap, olie en sesamolie door elkaar. Voeg de garnalen toe en laat ze een paar uur marineren. Verhit een wok en bak de garnalen met de marinade gaar. Voeg de stukjes ananas en de bieslook toe en bak alles goed door tot de ananas zacht is.
Udang Nanas Tiga