Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Nanas Tiga

Kruidige garnalen met ananas


Ingrediënten:

- 250 gr. garnalen
- 1 lombok
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel ketumbar
- halve theelepel djahe
- zout
- sap van een halve citroen
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel sesamolie
- 1 blikje ananas
- bieslook

Bereiding:

Snijd de lombok in de lengte doormidden en daarna in reepjes. Snipper de knoflook en bieslook fijn. Roer in een kom de lombok samen met knoflook, djahe, ketumbar, zout naar smaak, citroensap, olie en sesamolie door elkaar. Voeg de garnalen toe en laat ze een paar uur marineren. Verhit een wok en bak de garnalen met de marinade gaar. Voeg de stukjes ananas en de bieslook toe en bak alles goed door tot de ananas zacht is.

Udang Nanas Tiga