Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Wingko Babat
Kokoskoek
Ingrediënten:
- 200 gr. gemalen kokos
- 1 zakje vanillesuiker
- 200 gr. ketanmeel
- 2 eieren
- 200 gr. suiker
- zout
Bereiding:
Vermeng in een kom de kokos met het ketanmeel, suiker en vanillesuiker. Roer er de eieren en zout naar smaak door. Roer zoveel mogelijk lauw water door het mengsel dat er een zacht, glad beslag ontstaat. Laat dit beslag 1 uur staan. Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en schenk het beslag hier op. Bak het ca. 15 min. in de oven. Laat het afkoelen en snijd het in stukken. Voor een leuk effect kun je het beslag in kleine muffinvormpjes gieten. Doe hier boven op wat kleurstof en roer dit een beetje door elkaar. Bak het dan in de oven gaar.
Wingko Babat