Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Bola Coklat

Chocoladebolletjes met cashewnoten gerold in hagelslag

Kue Bola Coklat | Indonesisch-Culinair.nl
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Telor


Ingrediënten:

- 200 gr. maria biscuits
- 150 gr. fijne kristalsuiker
- 2 eetlepels poedersuiker
- 50 gr. geroosterde cashewnoten
- 2 eetlepels zachte boter
- 2 eetlepels zoete, gecondenseerde melk
- 75 ml. rum
- cacaopoeder
- chocolade hagelslag

Bereiding:

Verkruimel de biscuits fijn. Hak de cashewnoten grof. Roer het gezeefde cacaopoeder door de gecondenseerde melk tot een chocopasta. Roer de droge ingrediënten door elkaar. Voeg de rum, gecondenseerde melk en boter toe en roer het glad. Maak van het mengsel ballen zo groot als pingpongballen, rol ze door een beetje gecondenseerde melk en door de hagelslag. Laat ze in de koelkast ca. 30 min. opstijven.

Kue Bola Coklat