Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Kacang Panjang Dua

Gestoofde, pittige kouseband met garnalen


Ingrediënten:

- 1 bosje kouseband
- 200 gr. garnalen
- 1 daun salam
- 1 cm. laos
- trassi
- zout naar smaak
- peper naar smaak

Bumbu:

- 4 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 2 lomboks
- 2 rawits

Bereiding:

Pel de garnalen. Snijd de kouseband in stukjes van ca. 3 cm. en blancheer ze in heet water. Snijd de ingredienten voor de bumbu fijn en maal dit in de vijzel tot je een pasta hebt. Verhit olie in de wok en fruit de pasta tot het gaat geuren. Voeg de daun salam, laos en trassi toe en bak dit mee. Doe de garnalen er bij en bak tot ze van kleur veranderen. Voeg de kouseband, peper en zout toe en roerbak het gerecht tot de bonen beetgaar zijn.

Tumis Kacang Panjang Dua