Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Wingko Babat Orisinil

Knapperige koek met kokos


Ingrediënten:

- 250 gr. ketanmeel
- 200 gr. geraspte kokos
- 175 gr. suiker
- 1 ei
- halve theelepel vanillepoeder
- 1 dl. warm water
- zout naar smaak
- margarine

Bereiding:

Meng de kokos met het ei, suiker, zout, vanille en warm water en meng het geheel goed door. Meng alles tot de suiker volledig is opgelost. Voeg hierna het ketanmeel beetje bij beetje toe terwijl je goed blijft doorroeren. Verwarm ondertussen een koekenpan en smelt een klontje boter hier in. Giet het beslag in de pan en zet het vuur laag. Bak de Wingko Babat Orisinil tot het goudbruin is. Laat de koek afkoelen. Maak eventueel op deze manier meerdere koeken.

Wingko Babat Orisinil