Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh Jamur Goreng Renyah

Gevulde champignons in een krokant jasje


Ingrediënten:

- 12 champignons
- 100 gr. geraspte cheddar
- paneermeel
- olie om te frituren

Beslag:

- 100 gr. tarwebloem
- 2 eieren
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel zout
- halve theelepel peper
- water

Bereiding:

Kluts de eieren. Meng de bloem met ei, knoflookpoeder, zout en peper tot een dik, glad beslag. Voeg eventueel wat water toe mocht het beslag te dik zijn. Dep de champignons droog met keukenpapier. Snijd de steeltjes eruit en vul het hoedje met de geraspte kaas, prik het steeltje aan een satehstokje en daarna aan het hoedje. Doop de champignons in het beslag en rol ze daarna door het paneermeel. Doe dit zo met de rest van de champignons en laat ze drogen. Verhit de olie en frituur de champignons aan het satehstokje goudbruin. Serveer warm.

Sateh Jamur Goreng Renyah