Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Goreng Cabe Hijau

Gebakken garnalen met groene pepers


Ingrediënten:

- 500 gr. grote garnalen
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 5 groene lomboks
- 1 eetlepel limoensap
- 2 daun djeruk purut
- halve theelepel suiker
- halve theelepel peper
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 theelepel zout
- 5 eetlepels olie

Bereiding:

Pel en was de garnalen en laat ze uitlekken. Snipper de uien, knoflook en lomboks fijn. Bestrooi de garnalen met zout en schep het goed om. Verhit de olie en bak de garnalen tot ze gaar zijn, schep ze uit de wok en houd ze apart. Fruit in de achtergebleven olie de ui en knoflook. Voeg de lomboks en de overige kruiden toe en bak dit goed door. Doe de garnalen terug in de wok en schep alles door voor enkele minuten op laag vuur. Verwijder de djeruk purut voor het opdienen.

Udang Goreng Cabe Hijau