Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Lumpur Cokelat Pisang

Chocolade cakejes met banaan


Ingrediënten:

- 50 gr. margarine
- 175 ml. water
- 185 gr. tarwebloem
- 15 gr. cacaopoeder
- snufje zout
- 160 gr. kristalsuiker
- 100 gr. aardappel
- halve theelepel bakpoeder
- 4 eieren
- 100 gr. geprakte banaan
- 2 druppels bananenessence
- 275 ml. melk
- 2 bananen in schuine stukjes gesneden

Bereiding:

Zeef de bloem en cacaopoeder. Kook de aardappels gaar in de schil, verwijder de schil en pureer de aardappels. Breng in een pan de margarine en het water al roerende aan de kook, haal het van het vuur zodra het kookt. Voeg de bloem, cacao en zout toe en meng het geheel goed door elkaar. Doe de suiker en aardappel erbij en meng het nogmaals goed door, laat het afkoelen. Voeg het bakpoeder, de eieren, geprakte banaan en bananenessence toe. Klop het geheel goed door en giet al kloppend de melk erbij. Besmeer de Kue Lumpur pan met een beetje olie en verwarm de pan voor. Giet het beslag in de vormpjes en leg er een stukje banaan boven op. Doe de deksel op de pan en bak tot de Kue Lumpur gaar is.

Kue Lumpur Cokelat Pisang