De nieuwste recepten
Basisrecepten
Rempah Tiga
Bijgerechten
Tahu Takwa
Ayam Indonesia Dua
Gulai Kambing Lima
Ikan Goreng Saus Lemon
Ayam Kremes Dua
Koffiesnacks
Lapis Beras
Kue Djahe
Klepon Tiga
Tv snacks
Kue Kering Loempia
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue
Ingrediënten:
- 500 gr. grote garnalen
- 1 dl. tomatenketchup
- 1 eetlepel sambal
- 1 theelepel peper
- 3 rode lomboks
Bereiding:
Snijd de lomboks in ringen en maak het heel fijn in de vijzel. Meng dit met de overige ingredienten in een kom en roer het goed door. Leg de garnalen in de kom, schep het goed door en laat ze een nacht hierin marineren. Rijg de garnalen per twee aan een satehstokje en rooster ze op de barbecue tot de garnalen gaar zijn.
download