Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Teri dan Kacang Dua

Pittige, zoute visjes met frietjes en pinda's

Sambal Goreng Teri dan Kacang Dua | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 100 gr. ikan teri
- 100 gr. frietjes
- 100 gr. pinda's
- 3 sjalotjes
- 2 rode lomboks
- 2 groene lomboks
- olie

Bereiding:

Snijd de lomboks en sjalotten in dunne ringen. Bak de pinda's in olie goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Bak hierna de ikan teri in olie krokant en laat ze op keukenpapier uitlekken. Bak in nieuwe olie de sjalotten en een deel van de lomboks gaar. Doe alles bij elkaar en roer goed door. Voeg de frietjes toe en meng alles door elkaar. Schep alles op een schaal en strooi de rest van de lomboks er over heen.

Sambal Goreng Teri dan Kacang Dua