Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Serabi Solo

Kokospannenkoekjes met hagelslag en kaas


Ingrediënten:

- 250 gr. rijstmeel
- 115 gr. suiker
- 2 dl. warm water
- 275 ml. dunne santen
- 125 ml. dikke santen
- halve theelepel zout
- halve theelepel gist
- halve theelepel vanille
- 1 ei
- geraspte kaas
- hagelslag

Bereiding:

Laat de suiker oplossen in het warme water. Meng in een kom het rijstmeel, zout, gist en vanille en roer dit goed door. Kluts het ei en roer het door het meel. Giet beetje bij beetje het water erbij terwijl je het beslag goed blijft roeren. Roer nu de dunne santen er goed doorheen.

Verwarm een serabi pan en smeer deze in met een beetje olie. Vul de vormen met wat beslag, bestrooi het met hagelslag of kaas, leg een deksel op de pan en bak de serabi half gaar. Neem dan 1 eetlepel dikke santen en smeer de bovenkant van de serabi in. Bak de pannenkoekjes verder tot ze gaar zijn, haal ze uit de pan en serveer ze warm.

Serabi Solo