Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Nasi Goreng Kepiting

Gebakken rijst met garnalen en krab


Ingrediënten:

- 400 gr. gekookte witte rijst
- 200 gr. gekookte krab
- 100 gr. garnalen
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente-uitjes
- 2 eetlepels oestersaus
- 2 eetlepels ketjap manis
- halve theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel sesamolie
- 2 eetlepels olie
- 2 eieren
- sla
- 2 eetlepels bawang goreng

Bereiding:

Hak de knoflook en snijd de lente-ui en de garnalen klein. Kluts de eieren, bak hiervan een dunne omelet en snijd die dan in reepjes. Was de sla en snijd het in dunne repen. Fruit de knoflook en de lente-ui tot het gaat geuren. Voeg de krab en de garnalen toe en bak tot de garnalen van kleur veranderen. Roer de oestersaus en de ketjap er door. Voeg de rijst toe en meng alles goed door. Breng op smaak met zout en peper. Schep de rijst op een schaal en garneer met de sla, omelet en bawang goreng.

Nasi Goreng Kepiting