Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Sago Keju

Kaaskoekjes van sagomeel


Ingrediënten:

- 300 gr. sagomeel
- 150 gr. poedersuiker
- 100 gr. margarine
- 50 gr. boter
- 100 gr. geraspte oude kaas
- 50 gr. geraspte cheddar
- 50 ml. dikke santen
- 1 daun pandan
- 1 eidooier

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 150 graden. Rooster het sagomeel met de daun pandan in een droge koekenpan. Haal het blad er uit, zeef het daarna en zet het opzij. Zeef ook de poedersuiker. Mix de boter, margarine en suiker romig en mix de eidooier er door. Spatel de oude kaas en de dikke santen door het beslag en roer daarna het sagomeel beetje bij beetje er door. Zorg dat al het meel goed opgenomen is. Doe het beslag in een spuitzak en kies zelf het beste mondstuk. Beboter een bakplaat, of bekleed hem met bakpapier. Spuit de koekjes op de plaat, strooi er cheddarkaas over heen en bak de koekjes in 20 min. gaar.

Kue Sago Keju