Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Coklat

Chocoladepudding met vanillesaus


Ingrediënten:

- 1 zakje agar-agar
- 100 gr. cacaopoeder
- 75 gr. suiker
- 5 dl. water

Vanillesaus:

- 2,5 dl. melk
- 50 gr. suiker
- 1 eetlepel maizena
- 1 eidooier
- vanille-essence naar smaak

Bereiding:

Zeef het cacaopoeder. Breng het water aan de kook en roer de agar-agar er door. Voeg de suiker en het cacaopoeder toe en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook. Giet de agar-agar in een met water omgespoelde vorm. Laat de pudding afkoelen en daarna volledig opstijven in de koelkast.

Vanillesaus: Klop de eidooier los. Los de maizena op in een paar lepels koude melk en breng de melk met de suiker aan de kook. Doe dan het maizenapapje en de vanille er bij. Schenk een beetje van de warme melk al roerend bij de dooier, schenk dat bij de hete melk en breng alles aan de kook. Haal van het vuur en laat het afkoelen. Schenk de vanillesaus over de pudding.

Puding Coklat