Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 tahu
- half ui
- 10 petehbonen
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels ketjap manis
- 50 ml. kokend water
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- olie om te frituren
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en halveer de petehbonen. Snijd de ui in dunne ringen en pers de knoflook. Verhit de olie, frituur de tahu goudbruin en laat het uitlekken. Fruit de knoflook, uien en peteh tot de uien zacht zijn. Voeg dan de tahu toe en schep alles goed door elkaar. Voeg de ketjap en het water toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Breng het weer aan de kook en laat het vocht verdampen.
Tahu Peteh Ketjap