Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tahu Peteh Ketjap

Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus


Ingrediënten:

- 1 tahu
- half ui
- 10 petehbonen
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels ketjap manis
- 50 ml. kokend water
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- olie om te frituren

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes en halveer de petehbonen. Snijd de ui in dunne ringen en pers de knoflook. Verhit de olie, frituur de tahu goudbruin en laat het uitlekken. Fruit de knoflook, uien en peteh tot de uien zacht zijn. Voeg dan de tahu toe en schep alles goed door elkaar. Voeg de ketjap en het water toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Breng het weer aan de kook en laat het vocht verdampen.

Tahu Peteh Ketjap