Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Perkedel Kentang Kornet

Aardappelkoekjes met corned beef


Ingrediënten:

- 750 gr. aardappelen
- 200 gr. corned beef
- 2 eieren
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels bawang goreng
- halve theelepel nootmuskaat
- peper
- zout
- boter
- olie om te frituren

Bereiding:

Schil en snijd de aardappelen in stukjes en bak ze zachtjes in boter gaar. Kluts de eieren los en pers de knoflook. Stamp de aardappelen, voeg de corned beef, peper, zout, nootmuskaat, knoflook en bawang goreng toe en meng het geheel tot een gladde massa. Neem ca. 2 eetlepels puree en maak hier platte ronde koekjes van. Laat ze even opstijven in de koelkast. Verhit de olie. Haal de perkedel door het ei en frituur ze mooi bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Perkedel Kentang Kornet