Bami Goreng Hati Ayam

Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi


IngrediŽnten:

- 250 gr. brede eiermie
- 100 gr. garnalen
- 100 gr. kippenlevers
- 100 gr. bakso
- 100 gr. paksoi
- 50 ml. water
- 3 lente-uitjes
- 6 teentjes knoflook
- 2 eetlepels ketjap asin
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels oestersaus
- 1 theelepel peper
- 3 eetlepels olie
- zout naar smaak

Bereiding:

Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op het pak gaar. Kook de levertjes in water gaar en snijd ze in stukken. Pel de garnalen. Snijd de bakso in plakjes, snijd de paksoi in repen, snijd de lente-uitjes in ringen en pers de knoflook. Verhit de olie in de wok, fruit hier de knoflook in en voeg de garnalen, kippenlevers en de plakjes bakso toe en bak totdat de garnalen van kleur veranderen. Voeg de sauzen, water, peper en het zout toe en schep het geheel goed door elkaar. Doe de eiermie, paksoi en de lente-uitjes er bij en roerbak tot de paksoi beetgaar is.

Bami Goreng Hati Ayam
Download het recept
Moment geduld!