Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Kroepoek Bawang
Kroepoek van knoflook en sjalotjes
Ingrediënten:
- 150 gr. bloem
- 50 gr. maizena
- 75 ml. santen
- 1 ei
- 1 eetlepel selderie
- halve theelepel zout
- olie
Bumbu:
- 50 gr. knoflook
- 5 sjalotten
Bereiding:
Hak de selderie fijn. Zeef de bloem en de maizena. Snipper de knoflook en sjalotjes fijn en maal de bumbu tot een pasta. Meng de bumbu met de bloem, maizena, ei, selderie en zout. Meng alles goed door elkaar. Schenk de santen er bij en kneed het tot een glad deeg. Rol het deeg zo dun mogelijk uit. Snijd het deeg in stukken en frituur die op laag vuur goudbruin en krokant.
Kroepoek Bawang