De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Piri-Piri
Kipspiesjes van de barbecue
Ingrediënten:
- 2 kipfilets
- 4 eetlepels olie
- 3 rawits
- 2 tenen knoflook
- sap van een halve citroen
- 1 bos rozemarijn
Bereiding:
Pers de knoflook. Stamp de rawits fijn en vermeng ze met de olie. Snijd de kipfilet in drie repen. Marineer de kip ca. 3 uur in de olie samen met de citroen en knoflook. Steek in iedere kipreep een satehstokje of een serehstengel. Grill de kip op een barbecue op rozemarijn.
download