Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Kakap Saus Jamur

Red snapper met champignonsaus


Ingrediënten:

- 400 gr. red snapper
- 1 eetlepel limoensap
- 1 eetlepel boter
- halve theelepel zout
- kwart theelepel peper
- peterselie

Saus:

- 1,5 dl. kippenbouillon
- 1,25 dl. room
- 75 gr. champignons
- 50 gr. ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel bloem
- 2 eetlepels boter
- halve theelepel zout
- halve theelepel zwarte peper

Bereiding:

Bestrooi de vis met peper, zout en limoensap en laat het even staan. Bak de vis in hete boter bruin en gaar, houd dit apart. Snipper de ui zo fijn mogelijk, snijd de champignons in plakjes en rasp de knoflook. Bak de ui en de knoflook in de boter, roer de bloem er door heen en bak dat even mee. Giet de bouillon er bij en roer het goed door tot een gladde saus. Roer de room en het zout, de peper en de champignons er door. Schenk de saus over de vis en bestrooi het met fijngesneden peterselie.

Ikan Kakap Saus Jamur