Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Cumi Terong

Roerbak van inktvis met aubergine en paprika


Ingrediënten:

- 300 gr. inktvis
- 1 aubergine
- 1 groene paprika
- 1 teentje knoflook
- halve cm. djahe
- 1 eetlepel sambal lampung
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel ketjap asin
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Snijd de inktvis, paprika en aubergine in stukken. Rasp de djahe en pers de knoflook uit. Verhit de olie en fruit de knoflook en de djahe tot het gaat geuren. Voeg de inktvis toe en bak het mee tot het omkrult. Voeg de sambal, oestersaus, ketjap, zout en peper toe en schep het goed om. Voeg de aubergine en paprika toe, schep het een paar keer om en stoof het gaar.

Tumis Cumi Terong