Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh Tahu Bumbu Ketjap

Spiesjes tofu, ui en paprika met een pittige ketjapsaus


Ingrediënten:

- 1 tahu
- 1 paprika
- halve ui
- 3 eetlepels olie
- 8 satehstokjes

Saus:

- 5 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel sambal manis
- sap van 1 limoen
- suiker naar smaak
- zout naar smaak

Bereiding:

Meng voor de saus de sambal met het limoensap en de ketjap in een kommetje. Breng het op smaak met zout, suiker en sambal. Snijd de tahu in 16 blokjes. Snijd de paprika en de ui in stukken en rijg ze om en om met de tahu aan de satehstokjes. Verhit de olie en bak de spiezen in de koekenpan gaar en mooi van kleur. Serveer de satehs met de ketjapsaus.

Sateh Tahu Bumbu Ketjap