Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Tempeh Masak Santen
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Ingrediënten:
- 300 gr. tempeh
- 5 dl. santen
- 2 cm. laos
- 1 theelepel asemwater
- halve theelepel gula merah
- 1 theelepel zout
Bumbu:
- 6 sjalotjes
- 3 rode lomboks
- 2 teentjes knoflook
- halve theelepel trassi
- halve theelepel ketumbar
Bereiding:
Snijd de tempeh in reepjes. Kneus de laos en snipper de lomboks, knoflook en sjalotjes. Maal de bumbu tot een pasta. Breng de santen aan de kook, voeg de bumbu toe en roer alles goed door. Voeg de tempeh, laos, zout, gula merah en asemwater toe en kook het geheel tot de saus dik is geworden.
Tempeh Masak Santen