Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Lotis Buah

Verschillende vruchten met een pittige, zoete dipsaus


Ingrediënten:

- 1 mango
- 1 papaya
- 1 yamboon
- 1 ananas
- 1 komkommer
- 2 belimbing

Saus:

- 250 gr. gula bali
- 3 rode lomboks
- 4 rawits
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel asempasta
- water

Bereiding:

Schil de mango, papaya, yamboon en ananas en snijd ze in blokjes of plakjes. Snijd de komkommer en belimbing in plakjes. Snijd de gula bali in stukjes en de lomboks en rawits fijn. Doe alle ingrediënten voor de saus in de blender en voeg een beetje water toe. Blend het en kijk of de saus de juiste dikte heeft. Leg het fruit op een schaal en serveer de saus er apart bij. Doop de vruchten voor het eten eerst in de saus.

Lotis Buah