Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Udang Buncis Jagung

Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en babymais

Tumis Udang Buncis Jagung | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 200 gr. sperziebonen
- 150 gr. gepelde garnalen
- 100 gr. babymais
- 1 dl. water
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 2 groene lomboks
- halve ui
- 1 theelepel vissaus
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- suiker naar smaak
- 3 eetlepels olie

Bereiding:

Snijd de sperziebonen en maïskolfjes in stukken. Hak de knoflook grof en snijd de ui in halve ringen. Snijd de lomboks over de lengte in dunne repen. Verhit de olie en fruit de knoflook, ui en de lombokrepen tot het gaat geuren. Doe de garnalen er bij en bak tot ze van kleur veranderen. Voeg de boontjes en de babymaïs toe. Breng het op smaak met vissaus, zout, peper en suiker en roer alles goed door. Giet het water er bij en stoof de boontjes gaar.

Tumis Udang Buncis Jagung