Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Goreng Tahu Udang Peteh
Gebakken tahu met garnalen en petehbonen in een kokossaus
Ingrediënten:
- 250 gr. gepelde garnalen
- 1 dl. santen
- 2 blokken tahu
- 20 petehbonen
- 4 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 4 rode lomboks
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
- zout
- olie om te frituren
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, frituur ze goudbruin en laat ze goed uitlekken. Snijd de sjalotten en knoflook in dunne plakjes. Hak de lomboks fijn en kneus de serehstengel. Fruit in een beetje olie de knoflook, sjalotten, lomboks, sereh en daun salam tot het begint te geuren. Voeg de garnalen, tahu, petehbonen en zout naar smaak toe en bak het even goed door. Voeg de santen toe, stoof de garnalen gaar en laat de saus goed inkoken.
Sambal Goreng Tahu Udang Peteh