Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Tahu Udang Peteh

Gebakken tahu met garnalen en petehbonen in een kokossaus


Ingrediënten:

- 250 gr. gepelde garnalen
- 1 dl. santen
- 2 blokken tahu
- 20 petehbonen
- 4 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 4 rode lomboks
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
- zout
- olie om te frituren

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes, frituur ze goudbruin en laat ze goed uitlekken. Snijd de sjalotten en knoflook in dunne plakjes. Hak de lomboks fijn en kneus de serehstengel. Fruit in een beetje olie de knoflook, sjalotten, lomboks, sereh en daun salam tot het begint te geuren. Voeg de garnalen, tahu, petehbonen en zout naar smaak toe en bak het even goed door. Voeg de santen toe, stoof de garnalen gaar en laat de saus goed inkoken.

Sambal Goreng Tahu Udang Peteh