De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Buntut Klasik
Hartige ossenstaartsoep met wortel en tomaat
Ingrediënten:
- 1 kg. ossenstaart
- 1,5 ltr. water
- 4 teentjes knoflook
- 2 wortels
- 1 tomaat
- 2 lente-uitjes
- halve eetlepel nootmuskaat
- bawang goreng
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de ossenstaart in stukken en pers de knoflook. Snijd de wortels in schuine schijfjes en de tomaat in stukken. Snijd de lente-uitjes in ringen. Kook de ossenstaart met de knoflook en de nootmuskaat gaar in het water. Voeg de wortels toe en kook ze beetgaar. Voeg de tomaat, lente-uitjes, peper en zout toe en laat de soep even doorkoken. Serveer de soep heet en bestrooi met bawang goreng.
download