De nieuwste recepten
Basisrecepten
Rempah Tiga
Bijgerechten
Tahu Takwa
Ayam Indonesia Dua
Gulai Kambing Lima
Ikan Goreng Saus Lemon
Ayam Kremes Dua
Koffiesnacks
Lapis Beras
Kue Djahe
Klepon Tiga
Tv snacks
Kue Kering Loempia
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Buntut Klasik
Hartige ossenstaartsoep met wortel en tomaat
Ingrediënten:
- 1 kg. ossenstaart
- 1,5 ltr. water
- 4 teentjes knoflook
- 2 wortels
- 1 tomaat
- 2 lente-uitjes
- halve eetlepel nootmuskaat
- bawang goreng
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de ossenstaart in stukken en pers de knoflook. Snijd de wortels in schuine schijfjes en de tomaat in stukken. Snijd de lente-uitjes in ringen. Kook de ossenstaart met de knoflook en de nootmuskaat gaar in het water. Voeg de wortels toe en kook ze beetgaar. Voeg de tomaat, lente-uitjes, peper en zout toe en laat de soep even doorkoken. Serveer de soep heet en bestrooi met bawang goreng.
download