Blijf altijd op de hoogte!
Ontvang de nieuwste recepten!
De nieuwste recepten
Babi Rebus
Dadar Tauge
Frikadel Kepiting Djawa
Kue Kuji-Kuji
Sateh Kuning
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cumi-Cumi Panggang
Gemarineerde inktvis van de barbecue
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Jan
Ingrediënten:
- 500 gr. inktvis
- 1 ui
- 6 teentjes knoflook
- 4 cm. djahe
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel tomatensaus
- zout
Bereiding:
Schil en snijd de djahe fijn. Pers de knoflook uit en hak de ui zeer fijn. Meng alle ingrediënten met elkaar en laat de inktvis hierin voor 2 uur marineren. Rooster de inktvis op een barbecue of een grill. Bestrijk de inktvis tijdens het roosteren met de marinade.
Cumi-Cumi Panggang