Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Gudeg Ceker
Ikan Nanas
Kolak Labu
Daging Panggang
Bami Goreng Hati Ayam
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cumi-Cumi Panggang
Gemarineerde inktvis van de barbecue
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Jan
Ingrediënten:
- 500 gr. inktvis
- 1 ui
- 6 teentjes knoflook
- 4 cm. djahe
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel tomatensaus
- zout
Bereiding:
Schil en snijd de djahe fijn. Pers de knoflook uit en hak de ui zeer fijn. Meng alle ingrediënten met elkaar en laat de inktvis hierin voor 2 uur marineren. Rooster de inktvis op een barbecue of een grill. Bestrijk de inktvis tijdens het roosteren met de marinade.
Cumi-Cumi Panggang