De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi-Cumi Panggang
Gemarineerde inktvis van de barbecue
Ingrediënten:
- 500 gr. inktvis
- 1 ui
- 6 teentjes knoflook
- 4 cm. djahe
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel tomatensaus
- zout
Bereiding:
Schil en snijd de djahe fijn. Pers de knoflook uit en hak de ui zeer fijn. Meng alle ingrediënten met elkaar en laat de inktvis hierin voor 2 uur marineren. Rooster de inktvis op een barbecue of een grill. Bestrijk de inktvis tijdens het roosteren met de marinade.
download