Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Kentang Pandan Dua

Groene aardappelcake met pandansmaak


Ingrediënten:

- 200 gr. margarine
- 175 gr. suiker
- 150 gr. aardappelen
- 150 gr. tarwebloem
- 25 gr. maizena
- 25 ml. santen
- 4 eieren
- pandanpasta

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 190 graden. Vet een bakvorm in met boter en bestuif het licht met bloem. Stoom de aardappelen gaar en pureer ze. Mix de margarine en de suiker tot een gladde massa en mix de aardappelpuree er door. Voeg de eieren één voor één toe en mix elke keer totdat het ei volledig is opgenomen. Zeef de bloem en maizena en roer dit door het pureemengsel. Voeg de santen en de pandanpasta toe en roer dit door tot je een egaal groen beslag hebt. Schenk het beslag in de bakvorm en bak de cake gaar in ca. 40 min. Test met een satehstokje of de cake gaar is.

Kue Kentang Pandan Dua