Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Kentang Pandan

Groene aardappelcakejes met pandansmaak

Kue Kentang Pandan | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 300 gr. bloem
- 250 gr. suiker
- 150 gr. aardappelen
- 150 gr. margarine
- 1,5 dl. santen
- 1 dl. olie
- 3 eieren
- 1 theelepel baking soda
- 1 theelepel bakpoeder
- pandanpasta
- zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 190 graden. Klop de eieren los. Stoom de aardappelen gaar en maak er puree van. Verwarm de santen en voeg margarine, olie en de pandanpasta toe en laat de margarine smelten. Roer het goed door en laat de santen afkoelen tot lauw. Doe de aardappelpuree er bij en roer het goed door. Zeef de bloem en meng het met het bakpoeder, baking soda, suiker en zout. Giet het pureemengsel er bij en roer tot je een glad beslag hebt. Roer dan de losgeklopte eieren er goed door heen. Giet het beslag in kleine vormpjes en bak ze in 20 min. gaar.

Kue Kentang Pandan