Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tahu Pong Dua

Gefrituurde tahu in een kruidig jasje


Ingrediënten:

- 75 gr. bloem
- 10 gr. maizena
- 1 blok tahu
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 ei
- 1 eetlepel aromat
- halve theelepel bakpoeder
- zout
- beetje water
- olie om te frituren

Bereiding:

Snijd de tahu in 12 vierkante blokjes. Snipper de sjalotten en de knoflook fijn. Leg de tahu in voldoende water, voeg de aromat, sjalotten en de knoflook toe en laat het 15 min. staan. Klop het ei los, leg de tahublokjes voorzichtig in het ei en laat ze 10 min. staan. Meng de bloem, maizena, zout en bakpoeder goed door elkaar. Rol de tahu door het bloemmengsel totdat alle kanten goed zijn bedekt. Frituur de tahu vervolgens in matig hete olie goudgeel. Serveer de tahu als het nog warm is met een sambal naar keuze.

Tahu Pong Dua