Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kacang Telor

Pinda's met een krokant laagje


Ingrediënten:

- 300 gr. geroosterde pinda's
- 250 gr. bloem
- 75 gr. suiker
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels margarine
- 1 ei
- zout
- olie

Bereiding:

Smelt de margarine en pers de knoflook. Kluts het ei en roer er de margarine, suiker, knoflook en zout door. Roer twee eetlepels eimengsel door de pinda's en meng het goed. Strooi er dan wat bloem over heen en meng het met de handen goed door. Doe er weer twee eetlepels eimengsel bij en strooi er weer bloem over heen. Herhaal dit enkele keren totdat de pinda's volledig met bloem zijn bedekt. Verhit voldoende olie en frituur de pinda's mooi bruin en krokant. Laat het uitlekken op keukenpapier.

Kacang Telor