Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Kacang Telor
Pinda's met een krokant laagje
Ingrediënten:
- 300 gr. geroosterde pinda's
- 250 gr. bloem
- 75 gr. suiker
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels margarine
- 1 ei
- zout
- olie
Bereiding:
Smelt de margarine en pers de knoflook. Kluts het ei en roer er de margarine, suiker, knoflook en zout door. Roer twee eetlepels eimengsel door de pinda's en meng het goed. Strooi er dan wat bloem over heen en meng het met de handen goed door. Doe er weer twee eetlepels eimengsel bij en strooi er weer bloem over heen. Herhaal dit enkele keren totdat de pinda's volledig met bloem zijn bedekt. Verhit voldoende olie en frituur de pinda's mooi bruin en krokant. Laat het uitlekken op keukenpapier.
Kacang Telor