Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Tempeh Penyet
Gefrituurde tempeh gestoofd in een zeer pittige saus
Ingrediënten:
- 1 tempeh
- beetje water
- olie om te frituren
Bumbu:
- 8 sjalotten
- 8 rode lomboks
- 5 teentjes knoflook
- 5 rode rawits
- 1 tomaat
- suiker
- zout
Bereiding:
Snijd de tempeh in plakken. Verhit ruim olie, frituur de tempeh goudbruin en laat ze goed uitlekken. Snipper de sjalotjes, lomboks, rawits en knoflook fijn. Snijd de tomaat in stukjes. Maal de bumbu tot een pasta en fruit het in wat olie tot het begint te geuren. Schenk wat water bij de kruiden, voeg de tempeh toe en laat de tempeh stoven totdat alle plakken goed met de kruiden zijn bedekt.
Tempeh Penyet